Η Euroleague πήρε θέση το Σάββατο για την τελευταία φάση του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν Μονάχου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, με τους Πειραιώτες να επικρατούν 84-82, για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι, βγήκε εκτός εαυτού, μετά το άστοχο τρίποντο του Παούλ Τσίπσερ στα 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, εκφράζοντας με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά του για φάουλ, που δεν έδωσαν οι διαιτητές στον Βεζένκοφ πάνω στην προσπάθεια του Τσίπσερ για σουτ τριών πόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Euroleague μία ημέρα μετά, με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως ο Τσίπσερ δέχτηκε φάουλ από τον παίκτη του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είχε πάει στη γραμμή για να εκτελέσει τρεις βολές.

 

Η σχετική ανακοίνωση της Euroleague:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από προβληματισμό σχετικά με σφύριγμα που δεν δόθηκε στην 4η περίοδο του αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου, την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, τα ευρήματα που προέκυψαν έχουν ως εξής:

Στο 4ο δεκάλεπτο, με εναπομείναντα χρόνο 0:04.2, η μπάλα πέρασε από τον Νικ Βάιλερ-Μπαμπ στον Παούλ Τσίπσερ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος, πάνω στην προσπάθεια του για σουτ, δέχτηκε φάουλ πάνω στο σώμα από τον Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν λάθος που δεν σφυρίχτηκε. Θα έπρεπε να είχε καταλογιστεί φάουλ του Βεζένκοφ, που θα είχε ως αποτέλεσμα τρεις βολές για τον Παούλ Τσίπσερ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης