Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague για τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός στις 19.30 (Novasports 2HD), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, θα δοκιμαστεί σήμερα στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας (3-5 ρεκόρ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εν λόγω παιχνίδι οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα στη δεύτερη παράταση από την Άλμπα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα (έχουν ρεκόρ 4-4).

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή, μετά το «διαζύγιο» με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο ώρες αργότερα (21.30, Novasports 1HD) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο.

Οι Πειραιώτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχονται από τη νίκη επί της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, με την οποία βελτίωσαν τη βαθμολογική τους θέση (3-5).

Ο Κεστούτις Κεμζούρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του και ως εκ τούτου έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την ομάδα με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Κάουνας οι «πράσινοι» θα μετακινηθούν στο Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα αλλάξουν μόνο πόλη αλλά όχι χώρα… ταξιδεύοντας από το Μόναχο στο Βερολίνο, για να δοκιμαστούν απέναντι στην Άλμπα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Euroleague έχει ως εξής:

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου

19.30 Ζαλγκίρις Κάουνας-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Novasports 1HD

21:30 Μπάγερν Μονάχου-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Novasports 1HD

21.00 Άλμπα Βερολίνου-Ερυθρός Αστέρας Novasports 5HD

21.45 Βιλερμπάν-Αναντολού Εφές Novasports 4HD

21.45 Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports 3HD

21.45 Ρεάλ Μαδρίτης-Χίμκι Novasports 2HD

22.00 Βαλένθια-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου

22.00 Μπαρτσελόνα-Φενερμπαχτσέ Novasports 1HD

22.00 Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας Novasports 2HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης