Ο Βασίλης Σπανούλης απέχει 13 ασιστ από το ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην πρώτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους πασέρ της Ευρωλίγκας! Με 1.234 τελικές πάσες ο αρχηγός του Ολυμπιακού στοχεύει να ξεπεράσει τον «3D» που ολοκλήρωσε την καριέρα του με 1255.

Στο βίντεο-αφιέρωμα που έφτιαξε η Ευρωλίγκα για τον Σπανούλη ο Διαμαντίδης αναφέρθηκε στον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Του αξίζει, είναι ένας υπέροχος παίκτης, Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, αλλά και γιατί είναι ένας ακόμα Έλληνας παίκτης. Είναι 37 ετών και ακόμα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Αυτό είναι δείγμα για το πόσο καλός παίκτης είναι».

Ο ίδιος ο Σπανούλης σημείωσε: «Φυσικά νιώθω καλά, αν μπορώ να βγάλω ασίστ για να βοηθήσω την ομάδα, είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Με μια ασίστ μπορείς να κάνεις χαρούμενο και κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό σου».

Στην ερώτη ση για ασίστ που δεν μπορεί να ξεχάσει ανέφερε: «Αυτή στον Πρίντεζη το 2012, που μας έδωσε τον ευρωπαϊκό τίτλο. Δεν μπορείς να ξεχάσεις μια τέτοια ασίστ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης