Η Αναντολού Εφές έχει απομακρυνθεί κατά δύο νίκες από τον Ολυμπιακό, στον πίνακα της βαθμολογίας στη Euroleague, αλλά ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν, έχρισε φαβορί την ομάδα του Πειραιά για την κατάκτηση της Euroleague, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (13/12, Novasports 1HD), για την 12η αγωνιστική.

Ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης δήλωσε στην σελίδα της Euroleague για τo παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Πρόκειται για ένα κλασικό μεγάλο ματς, ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ τον προπονητή του Ολυμπιακού, τον κόουτς Μπλατ. Επίσης, διαθέτουν πολύ έμπειρους Έλληνες παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου και ο Μάντζαρης. Είχαν πρόβλημα στην προσαρμογή των νέων ξένων στο σύστημά τους, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά στην έδρα του και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας ο Τούρκος τεχνικός σχολίασε: «Εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά και να κρατήσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Ο Μπομπουά είναι τραυματίας. Ελπίζω να είναι έτοιμος στο τζάμπολ, οι γιατροί μας δουλεύουν σκληρά για αυτό. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Για να νικήσεις στην έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να παλέψεις όσο περισσότερο μπορείς».

Ο Γερμανός διεθνής, Τιμπόρ Πλάις, τόνισε από την πλευρά του: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν παίζουμε στην έδρα μας για να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές ήττες και γι’ αυτό πιστεύω πως θα είναι έτοιμοι στο μεταξύ μας παιχνίδι. Από την άλλη κι εμείς ηττηθήκαμε στην τελευταία αγωνιστική από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι γνωστό. “Πεινάμε” τώρα για νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης