Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Μίλαν Τόμιτς. Η επιθυμία του να εργαστεί ως πρώτος προπονητής τον οδηγεί στο Βελιγράδι και στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Ο Μίλαν Τόμιτς είχε αλλάξει ρόλο, από παίκτης σε προπονητή, μέσα σε μία βραδιά, το 2004, με πρόταση του τότε προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, διαδεχόμενος τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Αν και τότε, όταν είχε αποδεχθεί την πρόταση, δεν είχε καν δίπλωμα προπονητή, πήρε τα σχετικά διπλώματα και από το 2008 έως και το 2018 εργάστηκε ως μέλος στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Πειραιά. Στον Ολυμπιακό ήδη έχουν προσληφθεί οι Μιχάλης Καλαβρός και Γιώργος Δέδας, ως βοηθοί του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έφερε μαζί του στους «ερυθρόλευκους» για άμεσο συνεργάτη του τον Λιθουανό Κεστούτις Κεμζούρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απόκτηση του 23χρονου πάουερ φόργουορντ, Αλέξανδρου Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πιέρια Χένρι. Κάποια διαφωνία με τον ατζέντη του ως προς τον όρο “buy out” για το ΝΒΑ είναι ο λόγος που έχει «κολλήσει» η επισημοποίηση της συμφωνίας, αφού έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Τόφας και ο παίκτης θέλει να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ένα τριάρι θα αποκτήσει ακόμη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα είναι ξένος, και «κλείνει» τις μεταγραφές για φέτος.

Τέλος, από ιατρικές εξετάσεις και τον καθιερωμένο έλεγχο αντι-ντόπινγκ θα περάσει την Πέμπτη (12/7) ο Νάιτζελ Ουίλιμς-Γκος. Ο Αμερικανός αφίχθη στην Αθήνα την Τετάρτη (11/7) και την Παρασκευή (13/7) θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης