Η οικογένεια του Ολυμπιακού και ο ευρύτερος χώρος του αθλητισμού συνόδευσαν τον Σάββα Σφαιρόπουλο στην τελευταία του κατοικία. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στην Μητρόπολη Καλαμαριάς και ακολούθησε η ταφή του στο χωριό Πέντε Βρύσες στον Λαγκαδά.

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager και υπεύθυνος επικοινωνίας, Χρήστος Μπαφές, ο γιατρός Θεοφάνης Τσαβίσης και ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ στεφάνι έστειλαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι παίκτες της ομάδας, η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «παρών» έδωσαν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, οι προπονητές Κώστας Μέξας και Αστέριος Καλύβας και ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και επί χρόνια έφορος και μάνατζερ του «Δικεφάλου», Άγγελος Μιχόπουλος.

Ο πατέρας του Γιάννη Σφιαρόπουλου, που ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 13 Μαρτίου σε ηλικία 83 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης