Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τους αδελφούς Αγγελόπουλους, Παναγιώτη και Γιώργο, από τις κατηγορίες της δυσφήμησης του αθλήματος, τόσο για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας την 14η Φεβρουαρίου μετά τον αγώνα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όσο και για την ανάρτηση της ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter στις 5 Μαρτίου, μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας του Πειραιά θα πρέπει να καταβάλουν, όμως, ως ποινή, το ποσό των 6 χιλιάδων ευρώ για τις δύο αναρτήσεις, ενώ τους επιβλήθηκε και αυστηρή έγγραφη επίπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1) Απαλλάσσονται οι κ.κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γεώργιος Αγγελόπουλος της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την από 14-02-2019 ανάρτηση ανακοίνωσης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της www.olympiacosbc.gr, απορριπτόμενης συναφώς της από 21-02-2019 και με αριθμ. πρωτ. εισερχ. ΕΣΑΚΕ 26/21-02-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ και

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω από 14-02-2019 ανάρτησή της στην παραπάνω ιστοσελίδα της, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 4.000,00 €, γινόμενης συναφώς δεκτής της προαναφερόμενης καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.

1) Απαλλάσσονται οι κ.κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γεώργιος Αγγελόπουλος της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την από 05-03-2019 ανάρτηση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter: https://twitter.com/olympiacosbcl, απορριπτόμενης συναφώς της από 13-03-2019 και με αριθμ. πρωτ. εισερχ. ΕΣΑΚΕ 34/13-03-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ και

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω από 05-03-2019 ανάρτησή της στον παραπάνω λογαριασμό της, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 2.000,00 €, γινόμενης συναφώς δεκτής της προαναφερόμενης καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης