Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση και στο τρίτο φιλικό που έδωσε μετά την έναρξη της προετοιμασίας του, με τους Πειραιώτες αυτη τη φορά να επικρατούν με το ευρύ 99-66 του Ρεθύμνου, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο ΣΕΦ κεκλεισμένων των θυρών.
Από το τελικό σκορ γίνεται αντιληπτό ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Το σημερινό τεστ ήταν το πρώτο για τους Πειραιώτες μετά την επιστροφή τους από το Μέτσοβο, όπου διεξήχθη το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τους παίκτες του να αποδίδουν πολύ καλά στην άμυνα, ενώ παρά τις πολλές απουσίες που υπήρχαν (Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Στρέλνιεκς, Τίμα, Μιλουτίνοβ), και στο επιθετικό κομμάτι η «ερυθρόλευκη μηχανή» δούλεψε άψογα.

Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με διαφορά άνω των 20 πόντων (39-18), με τη συνέχεια να ήταν ανάλογη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο ημίχρονο ξέφυγαν με 58-31.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ρέθυμνο δεν μπορούσε να ακολουθήσει, με την διαφορά να ξεπερνάει τους 30 πόντους (77-46) στο τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ με την παραίνεση και του Μπλατ, η πειραϊκή ομάδα έδειξε την ίδια διάθεση και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τη διαφορά να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Αμερικανός Ζακ ΛεΝτέι που τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης