Στο Basketball Champions League με έδρα το ΣΕΦ το Λαύριο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 20:31
Στο Basketball Champions League με έδρα το ΣΕΦ το Λαύριο

Ως δεύτερο στην Basket League, το Λαύριο απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής για παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στους ομίλους του Basketball Champions League. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μετρά αντίστροφα για το ευρωπαϊκό ταξίδι της, με τη διοίκηση να ανακοινώνει πως ως έδρα στους ευρωπαϊκούς αγώνες του το Λαύριο θα χρησιμοποιεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του Λαυρίου που θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς τη σεζόν 2018-19 είχε αγωνιστεί το FIBA Europe Cup.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«Στην Ευρώπη ΞΑΝΑ! Φίλοι του Λαυρίου Megabolt,

Μια ονειρεμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με την ομάδα της πόλης μας να αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του FIBA Basketball Champions League (BCL) για πρώτη φορά στην ιστορία της (2η φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση)!

Η έδρα μας, το «σπίτι» μας, με τις υπάρχουσες συνθήκες και προδιαγραφές δεν είναι τελικώς σε θέση να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες Μπάσκετ, αφού δεν μπορούν να καλυφθούν οι απαιτούμενες αυστηρές προδιαγραφές του FIBA Basketball Champions League (BCL) που θα συμμετέχει η ομάδα μας όσες εργασίες αναβάθμισης κι αν γίνουν.

Οι προσπάθειες του Δημάρχου #Δημήτρη_Λουκά και της δημοτικής αρχής, του Δ/ντή του κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου κ. Κωνσταντίνου Πανταζή και της διοίκησης του ΝΠΔΔ «Θορικός» ήταν επίμονες και συνεχείς για να δοθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα και τους ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεση να είναι δίπλα μας -και- στο ευρωπαϊκό «ταξίδι στο όνειρο» της ομάδας μας!

Ως εκ τούτου η έδρα που θα δηλώσει η ομάδα της πόλης μας, το Λαύριο Megabolt, για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), το οποίο διαθέτει τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων Μπάσκετ. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη διοίκηση του Σ.Ε.Φ. και τον Ολυμπιακό για την αποδοχή του αιτήματος μας για την πραγματοποίηση του ευρωπαϊκού μας "ονείρου".

Φίλοι του Λαυρίου Megabolt,

Η δύναμη μας, ΕΣΕΙΣ! Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 20:32