Στην ταλαιπωρία που έχει υποστεί η ομάδα του τον τελευταίο ενάμισι μήνα με τον κορωνοϊό, απέδωσε την εικόνα και το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε το Λαύριο, στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σερέλης. Ο έμπειρος τεχνικός τοποθετήθηκε μετά το εξ’ αναβολής ματς στο PAOK Sports Arena, για τη 2η αγωνιστική της Basket League, λέγοντας αρχικά:

«Προσπαθούμε να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε την καθημερινότητα που έχουμε. Είναι ξεκάθαρο, αγωνιστικά μιλώντας πάντα, πως η ομάδα μας είναι επηρεασμένη από ό,τι έχει περάσει. Θα προσπαθήσουμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, να επανέλθουμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν από 40 μέρες. Δε θα συνεχίσω πάνω σε αυτό, γιατί υπάρχουν συνάνθρωποί μας που περνάνε δυσκολότερα από εμάς, παλεύουν καθημερινά για τη ζωή τους. Εύχομαι να τελειώσουμε όσο γίνεται συντομότερα με το πρόβλημα που βιώνουμε παγκοσμίως με τον Covid-19. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια, η φιλοξενία που είχαμε ήταν άψογη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε τονίζοντας: «Το βασικότερο θέμα μας είναι το πώς οι παίκτες μας, που ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό, θα επανέλθουν στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που ήταν πριν. Ο Σον Εβανς (σ.σ. αποκτήθηκε εσχάτως και αναμένεται η ενσωμάτωσή του με την ομάδα) θα μας βοηθήσει, αλλά το πρόβλημά μας είναι συνολικό, είναι ομαδικό. Στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα υπήρχε η παρουσία του ΠΑΟΚ, σαφώς, αλλά ήταν φανερό ότι η ομάδα μας δεν είχε την αντοχή, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και γι’ αυτό άνοιξε η διαφορά».

Ερωτηθείς για τον ΠΑΟΚ ο Σερέλης απάντησε πως «Είναι μια ομάδα με έμπειρα παιδιά, ενδεχομένως σήμερα να ήταν λίγο πιεσμένα παραπάνω, λάθος, κατά τη γνώμη μου, γιατί θεωρώ ότι μέχρι τώρα δεν έχασαν κάποιο παιχνίδι που να προκαλεί καταστροφή. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την ενέργειά τους και κέρδισαν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτεροι. Σίγουρα θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ σε σχέση με την περυσινή χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης