Ψαρράκης: «Θα προσβάλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 22:04
Ψαρράκης: «Θα προσβάλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προσβάλει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, δήλωσε ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στην Α2 Ανδρών. Εξέλιξη που φάνταζε βέβαιη, μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην αγωνιστεί στο ματς με την Κύμη.

«Αγωνιστικά το Λαύριο δεν έπεσε. Αυτό που έπρεπε να κάνει, το έκανε. Αν θεωρούν ότι αυτό που έγινε ήταν αγωνιστική, συγχαρητήρια σε όποιον το θεωρεί. Το μπάσκετ δεν είναι κανενός, είναι όλων των ομάδων, και των μικρών και των μεγάλων. Αν οι μεγάλοι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα μεταξύ τους, ας το λύσουν, σεβόμενοι όμως και τις μικρές ομάδες», δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο ο Γιάννης Ψαρράκης.

«Θα κάνουμε οτιδήποτε για να προσβάλλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, με οποιοδήποτε ένδικο μέσο. Δεν έχω τίποτα να χάσω, πεσμένος είμαι. Καλώ όποιον έχει φιλότιμο να με ακολουθήσει. Όχι εμένα σαν Γιάννη ή σαν Λαύριο, αλλά σαν μια μικρή ομάδα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Λαυρίου.

Ο κ. Ψαρράκης είχε μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ και πριν από την έναρξη της αγωνιστικής, εκφράζοντας από τότε την ανησυχία του για τις εξελίξεις και ό,τι θα συνέβαινε κατά την διάρκεια της ημέρας. «Ζητήσαμε άμεσα την αναβολή της αγωνιστικής. Δεν μπορεί όμως να το κάνει ο ΕΣΑΚΕ. Πρέπει να υπάρξει άνωθεν απόφαση, υπουργική. Αυτό που προτείναμε εμείς ήταν να γίνει η αναβολή των τριών αγώνων που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον», είχε πει ο πρόεδρος του Λαυρίου, προσθέτοντας:

«Είναι μια κατάσταση λυπηρή. Είμαι στενοχωρημένος. Το πρωί είχα αγωνία. Δεν αφορά εμάς το τι συμβαίνει με τους άλλους. Δεν το προκαλέσαμε εμείς. Βρισκόμαστε σε μια άσχημη θέση. Θεωρώ πως αυτή η κατάσταση είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δίκιο μας με οποιοδήποτε μέσο υπάρχει».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 22:13