Ο Γιάννης Αθανασούλας του Λαυρίου μίλησε για το ματς με τα Τρίκαλα (22/10, 17.00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Ο 29χρονος φόργουορντ είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του:

«Έπειτα από μια κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, ψάχνουμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Το Σάββατο (22/10) θα υποδεχτούμε τα Τρίκαλα και στην έδρα μας είμαστε αποφασισμένοι να μην κάνουμε ήττα, ειδικά από ομάδες του ίδιου βεληνεκούς με εμάς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους όχι μόνο να δίνουν το παρών στο κλειστό του Λαυρίου, αλλά και να τους στηρίζουν με τη φωνή τους: «Ήξερα ότι ο κόσμος του Λαυρίου αγκαλιάζει την ομάδα και φτιάχνει μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Το θέαμα στις εξέδρες του γηπέδου με πολλές οικογένειες και παιδιά είναι παράδειγμα προς μίμηση… Εάν μπορούσα, ωστόσο, να ζητήσω κάτι είναι κάποιες στιγμές οι φίλαθλοί μας να κάνουν λίγο περισσότερο… θόρυβο! Να βοηθούν με τη φωνή τους την ομάδα ακόμα περισσότερο γιατί, πιστέψτε μας, το έχουμε ανάγκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης