Το Λαύριο θα εξασφαλίσει την παραμονή του στην Basket League με νίκη επί του Απόλλων Πάτρας (26/3, 17.00, 24η αγωνιστική). Ο φόργουορντ των νεοφώτιστων, Νίκος Μπάρλος μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε:

«Η νίκη με τον ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη στην Ιστορία της ομάδας, μέχρι την… επόμενη! Και είμαι σίγουρος ότι με τον τρόπο που λειτουργεί το Λαύριο, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τη σοβαρότητα που διακρίνει όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, θα έρθουν πολλές ακόμη μεγάλες νίκες στο μέλλον. Στη Θεσσαλονίκη ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να επιβάλλει τον ρυθμό του. Έτσι φτάσαμε στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στον Απόλλων Πατρών. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που κάθε χρόνο καταφέρνει να εκπλήσσει ευχάριστα την κατηγορία και εκπροσωπεί μία μεγάλη και κυρίως μπασκετική πόλη. Μετά από μεγάλες νίκες και βαριές ήττες οφείλεις να δείξεις ωριμότητα στη διαχείριση των συναισθημάτων σου, να δουλέψεις σκληρά στις προπονήσεις και να μπεις ήρεμος στο γήπεδο όταν έρθει η ώρα. Αυτό κάναμε και ελπίζω ότι θα κάνουμε εμείς.

Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη και δεν ξεχνάμε ότι θέλουμε μία ακόμη νίκη, τουλάχιστον, για να παραμείνουμε στην Α1. Παράλληλα γνωρίζοντας ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό μας και να πανηγυρίσει την παραμονή μας, αν κερδίσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να φύγουμε νικητές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης