Βασικό χορηγό απέκτησε το Λαύριο, το οποίο άλλαξε την ονομασία της ομάδας σε «Λαύριο-DHI».

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ έχουν την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους με τον κορυφαίο ιατρικό όμιλο DHI και τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ – DHI».

Παγκόσμιος ηγέτης στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, η DHI αριθμεί 62 υπερσύγχρονα κέντρα σε όλο τον κόσμο και αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών, έχοντας βοηθήσει περισσότερους από 200.000 άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από τριχόπτωση.

Από το 1970 που ιδρύθηκε, η DHI αλλάζει τον κόσμο βοηθώντας τους ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Προσηλωμένη στην αποστολή της να συμβάλλει στην υγεία και το ευ ζην όλων όσων πάσχουν από αλωπεκία και διαταραχές του τριχωτού, η DHI ακολουθεί πιστά τις επτά αξίες της: Παιδεία, καινοτομία, αξιοπιστία, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα, φροντίδα και πίστη στην επιστήμη, ενώ παράλληλα αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμες τεχνικές και θεραπείες αποκατάστασης του τριχωτού που διδάσκονται σε δημόσια πανεπιστήμια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα, η DHI αποτελεί τον συνοδοιπόρο μας σε αυτό το «μαγικό» μπασκετικό ταξίδι και στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να ανταποκριθούμε επάξια στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος Basket League.

Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η κορυφαία συνεργασία θα προσφέρει τα μέγιστα και θα συμβάλει στην προβολή και ενίσχυση των αξιών του αθλητισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης