Με πρώτο σκόρερ τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (11π.) η ΑΕΚ επικράτησε 70-59 του Λαυρίου σε μία αναμέτρηση στήριξης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες της Λαυρεωτικής. Στο κλειστό της περιοχής πραγματοποιήθηκε μία άκρως συγκινητική εκδήλωση, όπου βασικός στόχος ήταν τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στους πρόσφυγες.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε σχετικά: «Η προσπάθεια των δύο ομάδων και των αρμόδιων είναι αξιέπαινη. Και ο ΕΣΑΚΕ συμπαρίσταται στην προσπάθεια. Όλοι προερχόμαστε από μια οικογένεια μεταναστών. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μοναδικό. Είμαστε παράδειγμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από το πρωτάθλημά μας. Σε επίπεδο ανταγωνισμού, μαθηματικά δεν έχει πέσει ούτε σωθεί κανείς. Παρά τα προβλήματα, ο κόσμος έχει γυρίσει στα γήπεδα. Το μπάσκετ είναι στο DNA Έλληνα. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω παρά την κακή περίοδο που διανύουμε. Έχει «μπολιαστεί» το άθλημα στην καρδιά των ανθρώπων. Αγγελόπουλος και Λάσκαρης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στις ομάδες τους, το ίδιο και όλες οι άλλες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης