Το Λαύριο έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Α1 και ο Νίκος Μπάρλος μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών» στον αυριανό αγώνα με τα Τρίκαλα, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας της σεζόν, αφού οι πιθανότητες να μπουν στα πλει οφ οι «νεοφώτιστοι» είναι λίγες.

Αναλυτικά το blog του έμπειρου φόργουορντ: «Στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στον Απόλλων Πατρών, η ομάδα έδειξε και απέδειξε ότι το κυριότερο στοιχείο της είναι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση. Παρά το γεγονός ότι προερχόμασταν από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας, δεν χαλαρώσαμε και με σοβαρότητα πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός, ειδικά για μία νεοφώτιστη ομάδα όπως είναι το Λαύριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα έχουμε μπροστά μας μία ακόμη μεγάλη μάχη. Πιθανότατα την τελευταία στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση και τη συμπεριφορά του. Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν ίδιους στόχους με εμάς και τρομερό κίνητρο, ενδεχομένως και επιβίωσης, για να πάρουν τη νίκη. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως πάντα, να πάρουμε τη νίκη και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας την επίτευξη ενός στόχου που κάποιοι θεωρούσαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον πετύχουμε!

Φίλοι του Λαυρίου ελάτε στο γήπεδο, σταθείτε δίπλα μας και ίσως και να τα… ξαναπούμε!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης