Για πέμπτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο τίτλος του MVP της αγωνιστικής κατέληξε στα χέρια του ΜακΚένζι Μουρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Λαυρίου πρωταγωνίστησε και στην 18η αγωνιστική, η οποία ολοκληρώθηκε εχθές (21/3) με την εξ αναβολής αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μουρ είχε στην εκτός έδρας νίκη του Λαυρίου επί του Κολοσσού 13 πόντους (με 9/11 βολές, 2/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 τάπα, 3 κλεψίματα και 8 κερδισμένα φάουλ σε 27’52” συμμετοχής.

«Είναι εύκολο να διακρίνομαι γιατί έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, ενώ η ομάδα μας συνολικά είναι πολύ οργανωμένη», σχολίασε για τη νέα ανάδειξη του σε MVP και επισήμανε: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω ότι χρειάζεται ώστε να βοηθάω το Λαύριο να πετυχαίνει νίκες».

Η συνέντευξη του που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP για πέμπτη φορά την φετινή αγωνιστική χρονιά και ενώ απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου;

«Σε κάθε αγώνα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και είναι εύκολο να διακρίνομαι γιατί έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, ενώ η ομάδα μας συνολικά είναι πολύ οργανωμένη. Όταν παίζω, πάντως, το μοναδικό που έχω στο μυαλό μου είναι η νίκη του Λαυρίου και όχι η προσωπική διάκριση».

– Το Λαύριο παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και το προσεχές Σαββάτο (24/3) αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και βασική ανταγωνίστρια για την τρίτη θέση. Τι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να φύγει με τους δύο βαθμούς;

«Πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουν καταρτίσει οι προπονητές μας, που κάνουν εξαιρετική δουλειά, και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

– Ο προπονητής σου Χρήστος Σερέλης σε χαρακτήρισε παίκτη EuroLeague. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για την φετινή σεζόν και για την συνέχεια της καριέρας σου;

«Για την φετινή σεζόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να αντιμετωπίζω κάθε μέρα και κάθε αγώνα ξεχωριστά. Για την ώρα δεν σκέφτομαι την επόμενη αγωνιστική χρονιά ή τα επόμενα χρόνια. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στην καθημερινή ατομική και ομαδική βελτίωση. Προτεραιότητα είναι να κάνω ότι χρειάζεται ώστε να βοηθάω το Λαύριο να πετυχαίνει νίκες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης