Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και το Λαύριο Megabolt στο ΟΑΚΑ (19.00, Cosmote Sport 4) ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στην Basket League.

Οι «πράσινοι» μετά τις ήττες στην Ευρωλίγκα από τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αποζημιώνοντας τον κόσμο που τους χειροκρότησε για την προσπάθεια στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός μετρά μόνο νίκες μέσα στο ΟΑΚΑ σε ό,τι αφορά στην Basket League και σήμερα σκοπεύει να φτιάξει την ψυχολογία του και να στείλει μήνυμα εν όψει της κρίσιμης ευρωπαϊκής συνέχειας.

Παναθηναϊκός Superfoods και Λαύριο Megabolt θα αναμετρηθούν για 5η φορά στο πλαίσιο της Basket League. Στις τέσσερις που προηγήθηκαν, οι «πράσινοι» έκαναν το 4/4 αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μόνο στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Λαύριο, στην προπέρσινη σεζόν.

Στα δύο ματς του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε με μεγάλες διαφορές στην επικράτηση. Την περίοδο 2015-16 με 94-56 (Ουίλιαμς 17 – Μπολντς 19) και την περίοδο 2016-17 με 85-64 (Μπουρούσης 20 – Πάντερ και Έβανς 12).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης