Την επανάληψη των τελευταίων 31 δευτερολέπτων της αναμέτρησης Λαύριο-Κολοσσός, για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών, αποφάσισε οριστικά το ΑΣΕΑΔ, απορρίπτοντας τη σχετική προσφυγή του Λαυρίου κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Η νησιωτική ομάδα, η οποία είχε γνωρίσει την ήττα με 74-70 στο ματς της 17ης Νοεμβρίου, είχε καταθέσει ένσταση για μη καταλογισμό στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο παράβασης οκτώ δευτερολέπτων στους γηπεδούχους, κι ενώ το σκορ ήταν 71-69.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αθλητικός δικαστής δικαίωσε λίγο καιρό αργότερα τον Κολοσσό (η απόφαση είχε ανακοινωθεί στις 23/11) και πλέον, μετά και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να ορίσει την ημερομηνία που θα παιχθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, τυχόν αντιστροφή του αποτελέσματος (δηλαδή νίκη της ομάδας της Ρόδου), θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην «ουρά» της βαθμολογίας, καθώς θα αναπτερώσει τις ελπίδες παραμονής του -μέχρι σήμερα σχεδόν καταδικασμένου- Κολοσσού και ταυτόχρονα θα βάλει σε… μπελάδες το Λαύριο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης