Ο Τζαμάλ Νίξον, ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, επέστρεψε στο Λαύριο DHI και πήρε την θέση του Ντι Τζέι Σέλτον στο ρόστερ. Ο Νίξον αγωνίστηκε σε 21 αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν με το Λαύριο DHI με μέσους όρους 9,57 πόντους και 3,48 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΚΑΕ Λαύριο-DHI με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Τζαμάλ Νίξον στην ομάδα!Ο Αμερικανός γκαρντ (29 χρ., 1.86 μ.) μετά την περσινή σεζόν όπου φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Λαυρίου, μετακόμισε στο γαλλικό πρωτάθλημα για το χατίρι της Λιμόζ, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του για να επιστρέψει στο Λαύριο-DHΙ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίξον θα ντεμπουτάρει στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (7/01, 5 μ.μ.) με τον Απόλλων Πατρών CARNA.

“Είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος που επιστρέφω στο Λαύριο, στην οικογένεια μου! Μου έλειψαν όλοι! Περιμένω πως και πως τον αγώνα του Σαββάτου για να παίξω μπροστά στον κόσμο μας και να πάρουμε τη νίκη!

Η ομάδα είναι καλή, δουλεύουμε σκληρά και είμαι σίγουρος ότι μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα καταφέρουμε να πάρουμε όχι μόνο τις απαιτούμενες νίκες για να σωθούμε αλλά κάτι παραπάνω! Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι τους περιμένω το Σάββατο στο γήπεδο: Να είστε όλοι εκεί!”, τόνισε ο Τζαμάλ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίξον θα πάρει τη θέση του Ντι Τζέι Σέλτον, τον οποίο το Λαύριο-DHI ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης