Η ΚΑΕ Λάρισας είναι η μία από τις τέσσερις που έλαβαν αρνητική εισήγηση από την Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, καθώς δεν παρουσίασε αποδείξεις πως διαθέτει το μίνιμουμ προαπαιτούμενο των 800 χιλιάδων ευρώ για συμμετοχή στην Basket League την ερχόμενη σεζόν.

Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σχετικά με την Επιτροπή Αδειοδότησης και την αποκάλυψη για την πρότασή του να υπάρξει προτεραιότητα για συμμετοχή με wild cards σε όσες ομάδες δεν πάρουν το «πράσινο φως» εφόσον βέβαια πληρούν τα κριτήρια που θα θέσει η Ομοσπονδία, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλίας, Θεόδωρος Ριζούλης απηύθυνε κάλεσμα σε τοπικούς επιχειρηματίες να στηρίξουν την ΚΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπάω πολύ την ομάδα, αλλά πρέπει να μπουν και άλλοι για να βοηθήσουν. Είτε επιχειρηματίες της Λάρισας, είτε περισσότερος κόσμος για να στηρίξει την προσπάθεια, γιατί δυστυχώς είναι επαγγελματικό μπάσκετ, είναι προϋπολογισμοί και πρέπει να καλύπτονται,» τόνισε ο Θεόδωρος Ριζούλης και εξήγησε πως η ΚΑΕ δεν έλαβε φέτος πολλά από τα έσοδα που είχε υπολογίσει, υποδεικνύοντας συγκεκριμένα έσοδα από πώληση εισιτηρίων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και από το «Στοίχημα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας, Θεόδωρου Ριζούλη:

«Αγαπάω πολύ την ομάδα, αλλά πρέπει να μπουν και άλλοι για να βοηθήσουν. Είτε επιχειρηματίες της Λάρισας, είτε περισσότερος κόσμος για να στηρίξει την προσπάθεια, γιατί δυστυχώς είναι επαγγελματικό μπάσκετ, είναι προϋπολογισμοί και πρέπει να καλύπτονται. Ο ελάχιστος προϋπολογισμός είναι 800.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η συνέντευξη Τύπου είναι κάλεσμα για τον κόσμο της Λάρισας και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες, να στηρίξουν εμπράκτως για να μπορέσουμε του χρόνου να έχουμε την ίδια ανταγωνιστική ομάδα.

Να πάμε στο θέμα της αδειοδότησης. Φέτος η ομάδα στον προϋπολογισμό της είχε έσοδα που θα προέρχονταν από το στοίχημα, 250 με 300.00 ευρώ όπως μας είχαν πει από τον ΕΣΑΚΕ, εισιτήρια, όπως μας είχανε πει ότι δεν θα ξανακλείσουν τα γήπεδα από τον κορωνοϊό, τις χορηγίες και ένα ποσό από την τηλεόραση και το στοίχημα. Δυστυχώς, όμως τα εισιτήρια, παίξαμε ένα γύρο και παραπάνω με 10% κόσμο, που ήταν μόνο τα διαρκείας, οπότε εισιτήρια μηδέν.

Και το στοίχημα, όπως είπε ο κος Λιόλιος, μάθαμε στις 14 Μαρτίου ότι δεν θα τα πάρουμε. Αυτό δυσκόλεψε τον προϋπολογισμό, κάπου η ομάδα άφησε κενά οικονομικά. Τώρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από εμένα και δικούς μου χορηγούς, να καλύψουμε αυτό το ποσό, ώστε η ομάδα να μπορέσει και του χρόνου να παίξει στην μεγάλη κατηγορία. Πράγμα που της αξίζει και πρέπει οπωσδήποτε μια ομάδα της Λάρισας να υπάρχει στην μεγάλη κατηγορία.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον κόσμο διστακτικό και λόγω του κορωνοϊού, λόγω του 10%. Δεν μπορούμε όμως να μην συγχαρούμε αυτόν τον κόσμο, που στον β’ γύρο ανταποκρίθηκε σε αυτό που έβλεπε, μια υγιή ομάδα με υγιείς βάσεις και άρχισε να έρχεται στο γήπεδο και να βοηθάει και οικονομικά με τα εισιτήρια και με την στήριξη του.

Ήταν πολύ σημαντικά τα μικρά παιδιά που μαζεύτηκαν, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, που κατάφερε να τραβήξει τον κόσμο, έστω και στα τελευταία παιχνίδια. Και υπάρχει αυτή η διάθεση πάλι από τον κόσμο να ξαναρθούν και του χρόνου και να στηρίξουν και να είμαστε όλοι μαζί όπως και φέτος, σε αυτή την εξαιρετική χρονιά.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να αγοράσει και από αύριο, που τελειώνει η χρονιά. Τα εισιτήρια ήταν σε καλές τιμές. Βάλαμε αγώνες με 5 ευρώ, βάλαμε παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν, σε μερικούς αγώνες μέχρι και 18 ετών δωρεάν. Έτσι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να έρθουν να μας στηρίξουν και να έρθουν και του χρόνου, να υπάρχει μια υγιής βάση και είδαμε στο τέλος ότι πράγματι στο τέλος σε πολλούς αγώνες, όπως με τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα, ήταν καλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης