Η αποστολή της Λάρισας αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (7/6) με προορισμό την Αθήνα ενόψει του αυριανού (8/6, 19:30) «τελικού» με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να κοιτάξουν… κατάματα τον πρωταθλητή Ελλάδας 2021 και να ισοφαρίσουν σε 2-2 την ημιτελική σειρά και πλέον η πρόκριση στους τελικούς της Basket League, θα κριθεί στον 5ο και τελευταίο ημιτελικό στην έδρα των «πρασίνων».

Πολλά ακολούθησαν μετά τη λήξη του 4ου αγώνα, στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, υπεβλήθη σε μικρο-επέμβαση στον αριστερό μηρό του από πινακίδα που έπεσε στο πόδι του στο γήπεδο στη Λάρισα, και πλέον η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, στην καταληκτική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, με πρώτον τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιώργο Βόβορα. Επιπρόσθετα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χθες (6/7) επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, εκφράζοντας με έντονο τρόπο παράπονα για τη διαιτησία, ενώ ο τιμ μάνατζερ της Λάρισας, Άρης Γκαμπέτας σε συνέντευξή του δήλωσε πως: «Είδαμε μία διαιτησία 50%-50%. Άντε για να είμαι απολύτως δίκαιος, είδαμε μία διαιτησία 55%-45%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6), η θεσσαλική ΚΑΕ, ενόψει του 5ου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως «ουδέποτε ασχολήθηκε με διαιτητικές αποφάσεις και κρίσεις διαιτητών και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Λάρισα αναφέρει:

«Με αφορμή δηλώσεις εκπροσώπων – μελών της ομάδας μας που σχετίζονται με τη διαιτησία και δημοσιεύονται σε ΜΜΕ, σε ορισμένες περιπτώσεις με δημοσιογραφικές «αστοχίες» που θέλουμε να πιστεύουμε πως οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη και δεν εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, ενόψει του Game 5, οφείλουμε να προβούμε σε ορισμένες διευκρινίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Λάρισα ουδέποτε ασχολήθηκε με διαιτητικές αποφάσεις και κρίσεις διαιτητών και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της.

Η εμπιστοσύνη της ΚΑΕ παραμένει ακλόνητη ως προς τα αρμόδια όργανα και τις αποφάσεις των διαιτητών, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι της, με τον καθρέφτη όλων να είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Ευχόμαστε οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση να απολαύσουν ένα χορταστικό θέαμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης