Μια επεισοδιακή σειρά μεταξύ Παναθηναϊκού και Λάρισας αναμένεται να ολοκληρωθεί με το Game 5 απόψε (19:30, ΕΡΤ3), ώστε να βγει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους τελικούς της Basket League.

Μετά τη νίκη της Λάρισας στο Game 4 και τα… παρατράγουδα στη θεσσαλική πόλη, το «τριφύλλι» καλείται να κερδίσει την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και να αποφύγει έτσι ένα ιστορικό «κάζο», κόντρα σε μια ομάδα που -καθαρά σε αγωνιστικό επίπεδο- έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της, πετυχαίνοντας ένα μικρό «θαύμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν και να θυμηθούν τον καλό τους εαυτό, βαδίζοντας στις δύο νίκες που έχουν πετύχει στην έδρα τους. 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εξαιρετικά αμφίβολος, αφού δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες λόγω της επέμβασης που του… προκάλεσε η πτώση μιας διαφημιστικής πινακίδας στη Λάρισα, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς ακολούθησε χθες (7/6) μέρος του προγράμματος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της στον «τελικό» της ημιτελικής φάσης με τη Λάρισα, κι έτσι διατηρεί την τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ελπίζοντας σε ένα… γεμάτο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμάς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης