Την απόκτηση του Τράβις Κον ανακοίνωσε ο Κόροιβος. Ο έμπειρος γκαρντ θα πάρει την θέση του Τζόρνταν Ντίκερσον, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Travis Cohn,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1989 στην πόλη Decatur της Alabama των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έχει ύψος 1,88 μ. και αγωνίζεται ως guard.

Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Jacksonville (2007-11). Ολοκλήρωσε την κολλεγιακή του καριέρα με ποσοστά 53,7% στα δίποντα, 36,9% στα τρίποντα, 74,6% στις ελεύθερες βολές και 10 πόντους κατά μέσο όρο σε 19,5 λεπτά συμμετοχής, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στη G League του ΝΒΑ με τους Springfield Armor και τους Sioux Falls Skyforce.

Τη σεζόν 2013-14 βγήκε για πρώτη φορά εκτός των Η.Π.Α. και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας και την Ungmennafelagio Snaefell, έχοντας 23,6 πόντους κατά μέσο όρο. Την αμέσως επόμενη χρονιά (2014-15) φόρεσε αρχικά τη φανέλα της κυπριακής Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (με 11,3 πόντους μ.ο. σε 15 αγώνες) κι έπειτα αυτή της Elektra Sostanj στην πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας (με 18,7 πόντους μ.ο. σε 10 αγώνες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σεζόν 2015-16 την ξεκίνησε στην Ουγγαρία με την Jaszberenyi KSE και σε 24 παιχνίδια στο σύνολο είχε κατά μέσο όρο 13,7 πόντους, προτού να επιστρέψει στη Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα στην Helios Domzale (12,5 πόντους μ.ο.), με την οποία μάλιστα έλαβε μέρος στο Europe Cup, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Cohn είχε μία άκρως παραγωγική σεζόν στην Andrea Costa Imola στη Serie A2 της Ιταλίας. Σε 27 αγώνες συνολικά και 29,6 λεπτά κατά μέσο όρο ο ίδιος πέτυχε 16,5 πόντους, με 54% στα δίποντα, 39,8% στα σουτ τριών πόντων, 75,3% στις βολές, καταγράφοντας επίσης περίπου 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

O νέος μας παίκτης πρόκειται να έρθει στην Αμαλιάδα για να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Καλωσορίζουμε τον Travis στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μία επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης