Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπαπέτρου. Πρόκειται για νεαρό γκαρντ, ο οποίος είναι αδερφός του Ιωάννη, που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ταλαντούχο αθλητή, Γιώργο Παπαπέτρου. Ο διεθνής “κόμπο” γκαρντ έχει ύψος 1,96μ. και διαθέτει πλούσια προσόντα, καθώς και πολλά περιθώρια εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παπαπέτρου ξεκίνησε τη διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, φτάνοντας μέχρι και το παιδικό, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Ηλυσιακό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την εφηβική ομάδα. Η καριέρα του μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ, όπου εντάχθηκε στο Franklin Pierce University, δείχνοντας σημαντική βελτίωση. Φέτος, αποφάσισε να επαναπατριστεί και αφού είχε θετική παρουσία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, υπέγραψε στον Κόροιβο και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια.

Who is who:
Όνομα: Γιώργος Παπαπέτρου
Ημ. Γέννησης: 23/11/1991
Θέση: “κόμπο” γκαρντ
Ύψος: 1,96
Προηγούμενες ομάδες: Πανιώνιος, Ηλυσιακός, Franklin Pierce University

O Γιώργος Παπαπέτρου δήλωσε για τη συμφωνία του με τον Κόροιβο: “Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Ο κόουτς Χάρης Μαρκόπουλος είναι ανερχόμενος. Πιστεύει πολύ στους νεαρούς αθλητές και δουλεύει μαζί τους. Για μένα αποτελεί σημαντικό κομμάτι και η ατομική βελτίωση, γιατί ειμαι 22 ετών και έχω πολλά περιθώρια ακόμα. Εδώ υπάρχει ένα πολύ καλό περιβάλλον και ιδανικές συνθήκες για να μπορέσω να εξελιχθώ”, ανέφερε ο δυναμικός γκαρντ, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός πως θα παίξει για πρώτη φορά στην Basket League ΟΠΑΠ: “Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν στις μικρές εθνικές ομάδες όλοι οι φίλοι μου είχαν πάρει γεύση από Α1, εγώ ψιλοζήλευα γιατί ήμουν στην αφάνεια, αλλά πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω κι εγώ. Είμαι ενθουσιασμένος και ευχαριστιέμαι όλη αυτή την εμπειρία που θα ζήσω. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόσμο και ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον έκτο παίκτη μας”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης