Παίκτης του Κόροιβου Αμαλιάδας θα είναι και την ερχόμενη σεζόν ο Ντουέιν Ντέιβις, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν για ακόμη ένα χρόνο τη συνεργασία τους.

Παρά την περιπέτεια που είχε και την τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών, οι διοικούντες την ομάδα της Α1 αποφάσισαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 26χρονο άσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είχε πέρυσι 12.6 πόντους και 3.9 ριμπάουντ σε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, όμως τον Φεβρουάριο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό από τη FIBA.

Η ποινή του λήγει στις 11 Αυγούστου κι αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ Κόροιβος κάνει γνωστή με μεγάλη της χαρά τη σύναψη συμφωνίας με τον αθλητή της Ντουέιν Ντέιβις (Dwayne Davis) για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αμερικανός παίκτης μας, που καλύπτει τις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ, αποτέλεσε ένα σημαντικό “όπλο” στα χέριαν του προπονητή μας Χάρη Μαρκόπουλου και αποφασίστηκε να παραμείνει.

Ο Ντουέιν αγωνίστηκε πέρυσι σε 13 παιχνίδια στη Μπάσκετ Λιγκ ΣΚΡΑΤΣ και είχε κατά μέσο όρο 12.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 11 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ (ranking).

Who is who

Όνομα: Ντουέιν Ντέιβις

Ημ. Γέννησης: 27/11/1989

Ύψος: 1,96μ

Θέση: γκαρντ / φόργουορντ

Προηγ. Ομάδες: Σάουθερν Μισισσιπί, Μούρθια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης