Ο Ντάριους Γκάρετ παραμένει στην Ελλάδα, αφού μετά τη Νέα Κηφισιά συμφώνησε με τον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας με τον 24χρονο φόργουορντ σέντερ έφτασε στην έβδομη προσθήκη της. Παράλληλα, ο Γκάρετ έγινε ο τρίτος Αμερικανός, μετά τους Τζος Ματζέτ και Ρομπ Λόουερι που συμφωνεί με τους «νεοφώτιστους».

Η ανακοίνωση:

«Η μεταγραφική του ενίσχυση στον Κόροιβο λαμβάνει μορφή χιονοστιβάδας, έτσι έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό αθλητή, Ντάριους Γκάρετ. Ο 24χρονος παίκτης καλύπτει τις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ, με βασικά του χαρακτηριστικά τη δύναμη και τα πλούσια αθλητικά προσόντα. Η αμυντική του ικανότητα κάνει τη διαφορά και θα δώσει πολλές λύσεις στην γραμμή των ψηλών της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντάριους Γκάρετ ξεχώρισε από τα χρόνια της παρουσίας του στο κολέγιο Ρίτσμοντ, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του κοντά στο καλάθι. Ακολούθησε μια εξαιρετική σεζόν στην ελβετική Φριμπόργκ (7.8 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα ανά αγώνα σε 32 συμμετοχές), ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Νέας Κηφισιάς. Στα 23 του παιχνίδια στην Α1 είχε 6.4 πόντους (62% στα δίποντα), 5.2 ριμπάουντ και 1.8 κοψίματα κατά μέσο όρο.

Who is who

Όνομα: Ντάριους Γκάρετ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημ. Γέννησης: 11/04/1990

Ύψος: 2,06μ

Θέση: Πάουερ φόργουορντ / σέντερ

Προηγ. Ομάδες: Ρίτσμοντ, Φριμπούργκ, Νέα Κηφισιά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης