Στη Δράμα δοκιμάζεται το Σάββατο (28/2, 17:00) ο Κόροιβος Αμαλιάδας απέναντι στον ΚΑΟΔ, με τον Νίκο Αγγελόπουλο να δηλώνει στο blog που διατηρεί στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ότι η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί κόντρα στους Δραμινούς, έχοντας ως οδηγό τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ.

«Μετά από τη νέα μίνι διακοπή του πρωταθλήματος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, κι αφού παρακολουθήσαμε ένα καταπληκτικό ματς, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας των δύο ομάδων, καλούμαστε να κεφαλαιοποιήσουμε το καλό πρόσωπο που δείχνουμε στο δεύτερο γύρο και με εκτός έδρας νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω ότι έφτασε η στιγμή, τις καλές εμφανίσεις που έχουμε εκτός έδρας να τις εξαργυρώσουμε με νίκες κι όχι με συγχαρητήρια για την καλή μας παρουσία», τόνισε αρχικά ο 31χρονος φόργουορντ του Κοροίβου και εν συνεχεία επικεντρώθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ: «Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο που μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ξεκινήσαμε καλά, “χτίσαμε” μια διαφορά, όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι, κάνοντας την ανατροπή και το ματς πήγε πόντο-πόντο.

Εκεί μέτρησε το πόσο θέλαμε το παιχνίδι. Αντιδράσαμε ψύχραιμα και με την βοήθεια του κόσμου μας πήραμε αυτό που θέλαμε. Αυτή η εμφάνισή μας μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τον αγώνα στη Δράμα. Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Μπορεί να τελειώσει γρήγορα φάσεις στο transition. Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν, ούτε να έχουν ελεύθερα σουτ.

Επίσης θα πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θέλω να πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης