Την απόκτηση του Σταύρου Τουντζιαράκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Κύμης, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Κολοσσός Ρόδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σταύρο Τουτζιαράκη.

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης είναι γεννημένος στη Φλώρινα στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και με ύψος 2,10μ. αγωνίζεται ως σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του σε Αριστοτέλη Φλώρινας και Μαντουλίδη, ενώ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό, το 2006. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Μαρούσι, για να αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕΚ, Ίκαρο Καλλιθέας, ΟΦΗ, Solna Vikings (Σουηδία), M.A.F.C. Βουδαπέστης (Ουγγαρία), Κύμη, Al Sadd Doha (Κατάρ) και Προμηθέα Πάτρας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2018/19), ο Σταύρος Τουτζιαράκης επέστρεψε στην Κύμη, με την οποία μέτρησε 22 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 6,8 πόντους και 3,3 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σταύρος Τουτζιαράκης δήλωσε στο www.kolossosbc.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Κολοσσό Ρόδου H Hotels και ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε, ενώ παράλληλα είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς, Άρη Λυκογιάννη. Εύχομαι και ελπίζω να κάνουμε μία καλή χρονιά στο καινούριο γήπεδο και περιμένω τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης