Οι διοικούντες τον Κολοσσό Ρόδου συνεχίζουν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, η νησιωτική ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάσα Στεφάνοβιτς, ο οποίος έχει σερβική καταγωγή και γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι πρότινος ο 23χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA), καθώς την τελευταία πενταετία (2017-22) φορούσε τη φανέλα του Περντιού.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάσα Στεφάνοβιτς.

Ο Σάσα Στεφάνοβιτς έχει σερβική καταγωγή και είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου του 1998, στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Έχει ύψος 1,96μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Από το 2017 αγωνιζόταν στο κολέγιο Purdue από το οποίο αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2022.

Σε 37 αγώνες την τελευταία του χρονιά στο NCAA είχε κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 3 ασίστ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Ιορδάνου έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Κολοσσού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «θαλασσί» δήλωσε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της ομάδας του Κολοσσού. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, που θα αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας, η οποία έχει μία σταθερή πορεία στη μεγάλη κατηγορία. Από την πλευρά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να έχει πολλές επιτυχίες και να πετύχει τους μελλοντικούς της στόχους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης