Ο Νίκος Αρσενόπουλος μετακομίζει από το Φάληρο στη Ρόδο. Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ.

Ο 20χρονος γκαρντ δήλωσε αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Κολοσσό. Πρόκειται για μία σοβαρή ομάδα, η οποία πιστεύω ότι μου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να δουλέψω και να γίνω καλύτερος. Έχω μιλήσει ήδη με τους ανθρώπους του Κολοσσού και είμαι ευχαριστημένος με αυτά που άκουσα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Εύχομαι να κάνουμε μία καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας, ενώ επίσης θα ήθελα να ευχηθώ να έχει όλος ο κόσμος υγεία και να κυλήσουν όλα ομαλά στη σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου αναφέρεται:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αρσενόπουλο.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος είναι γεννημένος στις 19 Μαΐου του 2000, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Ηλυσιακού και το 2014 μετακόμισε στην Ακαδημία Αθηνών, με την οποία το 2016 κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων, ενώ παράλληλα ανακηρύχτηκε MVP του πρωταθλήματος και της τελικής φάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Το 2018/19 αγωνίστηκε ως δανεικός στο Ψυχικό, ενώ τη σεζόν 2019/20 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Β΄, όπου στο πρωτάθλημα της Α2 μέτρησε 16 συμμετοχές, έχοντας κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης