Η Κύμη στηρίζει τους παίκτες της που επιδεικνύουν συνέπεια και εργατικότητα, αλλά ταυτόχρονα έχουν και καταγωγή από την κωμόπολη της Εύβοιας. Ο λόγος για τους μπασκετμπολίστες Λευτέρη Μητσιμπόνα και Δημήτρη Μαργέλη, τα συμβόλαια των οποίων ανανέωσε η Κύμη για τη νέα σεζόν, αφού έκρινε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Κύμης:

«Παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης θα είναι και την σεζόν 2018/19 οι Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, καθώς οι δύο αθλητές ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ και θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας μας. Να σημειώσουμε ότι αμφότεροι έχουν καταγωγή από την πόλη της Κύμης και η παρουσία τους στην ομάδα μας αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεαρούς αθλητές της περιοχής μας.

Κατά την διάρκεια της περσινής αναγνωριστικής πρώτης τους σεζόν ως επαγγελματίες, τόσο ο Μητσιμπόνας όσο και ο Μαργέλης δούλεψαν σκληρά στης προπονήσεις, ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και έδειξαν μεγάλη αγωνιστική βελτίωση κατά την διάρκεια της χρονιάς. Πλέον, έχοντας έναν χρόνο εμπειρίας στο υψηλότερο επίπεδο, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της Basket League και σε όλα όσα τους ζητήσει ο κόουτς Καστρίτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης