Η διαδρομή του είναι εντυπωσιακή. Στα καλύτερά του χρόνια, ο ρόλος του ποτέ δεν ήταν ηγετικός, αλλά, γνώριζε πως να σταθεί δίπλα στους ηγέτες συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον Μιλένκο Τέπιτς, το νέο αθλητή του Ηρακλή, που έρχεται για να αντικαταστήσει τον Λένζελ Σμιθ. Και μαζί να συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του, με σκοπό να ξεφύγουν από την κακοδαιμονία των συνεχόμενων αποτυχιών.

Ο Σέρβος έφτασε στη Θεσσαλονίκη και έπιασε δουλειά στο Ιβανώφειο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη και δεν είχε πολύ χρόνο για να συζητήσει τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έλεγε, λοιπόν, ότι είναι στη διάθεση του νέου του προπονητή… «κι ό,τι μου ζητήσει θα προσπαθήσω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο».

Ακόμη, ο Τέπιτς έλεγε στην πρώτη του προπόνηση, ότι: «Άκουσα πολύ καλά λόγια για την ομάδα, αγαπάω την Θεσσαλονίκη και το ελληνικό μπάσκετ. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και γνωρίζω τον κόσμο. Θα μιλήσω με τον κόουτς το τι θέλει από μένα».

Μην ξεχνάτε ότι πέρασε από τον ΠΑΟΚ και δεν είναι άγνωστη η πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα δεν ευδοκίμησε η συνεργασία του με τη Βαρέζε και αποδεσμεύτηκε και τότε ήρθε ο Ηρακλής να τον συμφωνήσει.

Ακόμη, ο Μιλένκο Τέπιτς δήλωσε:

«Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα πως με το που έλυσα τη συνεργασία μου με τη Βαρέζε, όπου ξεκίνησα τη χρονιά, χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο κόουτς. Η επιθυμία να συνεργαστούμε ήταν κάτι σημαντικό για μένα και καθώς γνωρίζω καλά την πόλη, έχοντας ξαναπαίξει εδώ, δε χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να αποφασίσω. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, απ’ ότι έμαθα και είδα, είναι και η πιο σταθερή ομάδα της πόλης, καθώς οι άλλοι δύο σύλλογοι έχουν προβλήματα, έχει μια γενικά αισιόδοξη εικόνα, και οικονομικά και αγωνιστικά και έχοντας μάθει και από παιδιά που έπαιξα παλιότερα μαζί τους τι ισχύει, ήρθα άμεσα. Δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τεχνικά με τον κόουτς ακόμη, πιστεύω ότι όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω σε άμυνα και επίθεση και απλά χρειάζεται σκληρή δουλειά απ’ όλους μας».

Για να κλείσει: «Ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός, έχω δει τι συμβαίνει στο γήπεδο μας και είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν και οι ωραίες και οι συγκλονιστικές στιγμές, αλλά υπάρχουν και οι λύπες, έτσι είναι και στη ζωή. Ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να φέρνει πιο πολλές χαρές και γι’ αυτό θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης