Την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του για τον Ηρακλή, τη φανέλα του οποίου φόρεσε, μέχρι να ανασταλεί η αγωνιστική δράση στη φετινή Basket League, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εξέφρασε ο Τζαμάλ Σούλερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, από τις ΗΠΑ από όπου βρίσκεται, πλέον, επέλεξε να τοποθετηθεί, ξημερώματα Παρασκευής (3/4), μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέσα από τα σκαμπανεβάσματα, εκτιμώ πολύ τους οπαδούς του Ηρακλή και τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη της Ελλάδας!

Η οικογένειά μου και εγώ απολαύσαμε τον χρόνο που περάσαμε εκεί! Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τη διοίκηση για την εκπληκτική εμπειρία σε αυτήν την ιστορική ομάδα.

Έδωσα όλα όσα είχα στο παρκέ, είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε, μετά από 2,5 χρόνια μπόρεσα να παίζω ξανά το παιχνίδι μου και να διασκεδάσω στο γήπεδο. Γι’ αυτό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτόν τον σύλλογο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Ηρακλής σχολίασε την ανάρτηση του Σούλερ ευχαριστώντας τον για το πάθος του για την ομάδα και επισημαίνοντας πως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα στη σχέση του μαζί της, με τον ίδιο να ανταπαντά συμφωνώντας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης