Την αναστολή στην έκδοση οριστικής απόφασης για τον Ηρακλή αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, ο λόγος που ο αθλητικός δικαστής, Φωτεινός Καλαφάτης, έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση αφορά στην ανάγκη να προσκομιστεί σχετική απόφαση του ΑΣΕΑΔ περί της νομιμότητας ή μη της αφαίρεσης του ποσού των 19.000 ευρώ από τον πίνακα εξόδων που υπέβαλε η ελεγχόμενη ΚΑΕ. Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Ηρακλής κινδυνεύει με αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και με ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής, καθώς υπάρχει καταγγελία δικηγόρου αθλητή για πλαστογραφία.

Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ δημοσιοποίησε και την απόφαση για την ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία όμως ήταν ήδη γνωστή και αφορά στην απαλλαγή των «κιτρινόμαυρων» από την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών λόγω οφειλών προς τον πρώην προπονητή της Βαγγέλη Αγγέλου και τους αθλητές Ματ Λοτζέσκι, Γιόνας Ματσιούλις. Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, Φωτεινός Καλαφάτης, δεν τιμώρησε την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, καθώς προέκυψε πως η Ένωση είχε έρθει σε συνεννόηση ως προς την εξόφληση με τους Βαγγέλη Αγγέλου, Ματ Λοτζέσκι και Γιόνας Ματσιούλις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«19/5-1-2022

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναστέλλεται η έκδοση οριστικής απόφασης για την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) , προκειμένου να προσκομιστεί σχετική απόφαση του ΑΣΕΑΔ περί της νομιμότητας ή μη της αφαίρεσης του ποσού των 19.000 ευρώ από τον πίνακα εξόδων που υπέβαλε η ελεγχόμενη ΚΑΕ.

18/5-1-2022

ΑΕΚ

Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ –ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014)  της κατηγορίας της μη τήρησης των διακανονισμών που υποβλήθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας αδειοδότησης με τους αθλητές τους  LOJESKI MATTHEW TOMAS  και JONAS MACIULIS και τον προπονητή ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΟΥ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης