«Τα οφέλη από αυτά τα φιλικά είναι πολύ σημαντικά για όλους μας», είπε ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του δεύτερου φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Λουκόιλ Σόφιας, που συνοδεύτηκε με νίκη του «Γηραιού».

Ο προπονητής του Ηρακλή πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας θα θέλαμε να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς. Δεν αγωνίστηκαν ο Καββαδάς, ο Ζάρας και ο Σμιθ. Άλλοι δυο παίκτες τραυματίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα μας βοηθούσε στη χημεία μας αν ήταν όλοι μαζί. Όλοι πάντως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν υπάρχει παράπονο. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι σε πολλά από τα κομμάτια που θέλαμε να τσεκάρουμε. Ελπίζουμε ότι στα Μαυροσκούφεια θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα εν όψει του πρωταθλήματος».

Τέλος, είπε ο προπονητής του Ηρακλή: «Θέλουμε χρόνο και οι παίκτες και το προπονητικό τιμ καθώς είμαστε μια ομάδα που έχει δέκα νέα πρόσωπα. Θα είναι καλό να είμαστε όλοι μαζί για να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Προπονούμαστε σκληρά και αυτό μας κάνει αισιόδοξους ότι σταδιακά θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης