Την αισιοδοξία του ότι ο Ηρακλής θα εμφανιστεί πανέτοιμος εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στη Basket League εξέφρασε σε δηλώσεις του ο αρχηγός του «γηραιού», Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

«Μετά τα τεστ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, παίξαμε καλύτερα με τη Λουκόιλ και νομίζω ότι αγωνιστήκαμε διαφορετικά με αντίπαλο τον Κολοσσό, για τα Μαυροσκούφεια», ανέφερε αρχικά ο άσος των «κυανόλευκων» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές σύνολο και να βελτιωνόμαστε. Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι όσο περνούν οι μέρες. Υπάρχουν απουσίες κι αυτό παίζει το ρόλο του, αλλά, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα είμαστε όλοι μαζί για να δείξουμε ποσό έχουμε βελτιωθεί».

Καταλήγοντας ο αρχηγός του Ηρακλή επισήμανε: «Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα μέσα από τα παιχνίδια, παρά τις απουσίες.

Έχουμε δυο δυνατά φιλικά για να μετρήσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας, θα συγκεντρωθούμε και θα βάλουμε στόχο να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής αγωνίστηκε χωρίς τους Καββαδά, Σμιθ, Ζάρα και Σούλερ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για τα Μαυροσκούφεια και ηττήθηκε με 78-73 σκορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης