Με μοναδικό ερωτηματικό τον Ντάριους Γκάρετ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το προσεχές παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/12, 15:45) στο Ιβανώφειο, για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στη Ρόδο για την αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική νίκη τους, με την ΚΑΕ να ζητά τη στήριξη του κόσμου και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο: να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να καταστεί δυνατό ο μικρός Μιχάλης να ταξιδέψει στη Γερμανία για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτό το Σάββατο ο Ηρακλής υποδέχεται τον Προμηθέα για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας αποδείξει πολλάκις το ενδιαφέρον μας για τον συνάνθρωπο, η ΚΑΕ Ηρακλής καλεί τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο Ιβανώφειο και να στηρίξουν πέρα από τους παίκτες μας και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο φίλος και συνοπαδός του “Ημίθεου”, Μιχαλάκης Παπαθανάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός Μιχάλης πάσχει από ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα για το οποίο έχει υποβληθεί ήδη τέσσερις φορές σε χειρουργική επέμβαση και χρειάζεται να ταξιδέψει στην Γερμανία για να κάνει πολυέξοδες ιατρικές εξετάσεις. Γνωρίζοντας την κοινωνική ευαισθησία όλων των φίλων της ομάδας και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο μας που την έχουν αναδείξει πολλάκις, η ΚΑΕ Ηρακλής θα στήσει, για την οικονομική ενίσχυση του Μιχάλη, “κουμπαράδες στοργής” στον αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα, αλλά και στους επόμενους, μέχρι να καλυφθούν τα έξοδα, στους οποίους ο καθένας θα μπορεί να στηρίξει όσο μπορεί την μεγάλη μάχη του Μιχάλη για ζωή.

Ας δείξουμε για ακόμη μια φορά την ευαισθησία μας!

Όλοι το Σάββατο στο Ιβανώφειο για να βοηθήσουμε τον Μιχαλάκη και την ομάδα μας!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ΚΑΕ Ηρακλής και στο 2310-219233 καθημερινά καθώς και στο info@iraklis-bc.gr.

Παρέχεται και τραπεζικός λογαριασμός ενίσχυσης, στην Τράπεζα Πειραιώς με τον αριθμό IBAN: GR 310171 0090 0060 0913 6177 884».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης