Ο νέος τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας, Νίκος Βετούλας έκανε δηλώσεις εν όψει της συνέχειας στην Basket League. Αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας στο οποίο εστιάζει, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για το ρόστερ της ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα ο Βετούλας είπε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον, στο οποίο πέρσι έζησα πολύ όμορφες στιγμές και κάναμε μια πορεία για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Αρχής γενομένης απ’ το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να φτιάξουμε το κλίμα στην ομάδα και να μπούμε στο δρόμο των νικών. Ξεκίνησε μία εβδομάδα προπονήσεων, στην οποία θέλουμε να δούμε συγκέντρωση και αγωνιστική ετοιμότητα από την πλευρά των παικτών. Το ρόστερ μας είναι αρκετά ποιοτικό και είναι σημαντικό ότι συνδυάζει ταλαντούχους παίκτες με αθλητές που έχουν εγνωσμένη προσωπικότητα κι εμπειρία. Θα χρειαστεί να φτιάξουμε την ψυχολογία, ώστε η ομάδα να αποδώσει πλέον αυτό που πραγματικά μπορεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους εφετινούς στόχους της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Να έχουμε κι εφέτος μια χρονιά που θα κλείσει με χαμόγελα και με μια εικόνα που θα έχει αφήσει ευχαριστημένους τους φιλάθλους του Ιωνικού».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης