Την απόφασή της να παραιτηθεί από την προεδρία της ΚΑΕ Ιωνικός γνωστοποίησε την Παρασκευή η Χριστίνα Σκέντζιου.

«Με οδύνη σας δηλώνω ότι δεν δύναμαι πλέον να επιτελώ προσηκόντως τις υπηρεσίες που εξ ορισμού ανατέθηκαν στο πρόσωπό μου από τον κ. Ευάγγελο Τσάπα, μέσα από την άκρως τιμητική θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου του διοικητικού συμβουλίου της ιστορικής αυτής ομάδας. Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτησή μου και παρακαλείσθε για τις δέουσες ενέργειες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σκέντζιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Βαγγέλης Τσάπας αυτό το διάστημα απέχει από τις δραστηριότητες της ομάδας ωστόσο έχει προαναγγείλει την επιστροφή του στα μπασκετικά δρώμενα.

Εν τω μεταξύ την αναβολή της κυριακάτικης (21/11, 17:00) αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την 8η αγωνιστική της Basket League ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Ιωνικός.

Η «κυανόλευκη» ΚΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της «την παρουσία τεσσάρων ενεργών περιστατικών σε προπονητές και αθλητές μας, με 3 εξ αυτών να διαγιγνώσκονται τις τελευταίες 48 ώρες», με αποτέλεσμα να αναμένεται πλέον η απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας με αίσθημα ευθύνης και μετά από την παρουσία τεσσάρων ενεργών κρουσμάτων σε προπονητές και αθλητές μας, με 3 εξ αυτών να διαγιγνώσκονται τις τελευταίες 48 ώρες, ζήτησε επισήμως την αναβολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού μας με τον Ηρακλή από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σε μία περίοδο βεβαρημένης επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας, η αεροπορική μετάβαση μας και συμμετοχή μας σε αγώνα την στιγμή της δυναμικής επώασης του ιού στις τάξεις της ομάδας μας θα αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Αναμένουμε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Παραβλέποντας πώς θα ήταν αθλητικά παράλογο, θεωρούμε πώς θα ήταν και κοινωνικά ανεύθυνο να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω αγώνας την στιγμή που η περαιτέρω εξάπλωση του ιού μέσα στην ομάδα μας είναι ενεργή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης