Μπάσκετ: Eθελοντική αιμοδοσία από τον Ιωνικό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 20:30
Μπάσκετ: Eθελοντική αιμοδοσία από τον Ιωνικό

Στο κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τρεις Δήμους, ανταποκρίθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία.

Αντιπροσωπεία της ομάδας της Basket League, αποτελούμενη από τη γενική διευθύντρια της ΚΑΕ Χριστίνα Σκέντζιου, τους αθλητές Μάριο Μπατή, Γιάννη Δημάκο και τον γυμναστή Θανάση Αλεξανδράκη, συμμετείχε στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με σύνθημα «Ο Αθλητισμός δίνει ζωή».

Στη σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας αναφέρεται:

«Αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα (2/4) στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά κι έδειξε ότι ο Ιωνικός Νικαίας στηρίζει τους συμπολίτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε.

Οι αθλητές της ομάδας μας, Γιάννης Δημάκος και Μάριος Μπατής, η Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Σκέντζιου, και ο γυμναστής, Θανάσης Αλεξανδράκης συμμετείχαν στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με σύνθημα "Ο Αθλητισμός δίνει ζωή" κι έδωσαν αίμα σε μία περίοδο που έχει προκληθεί μεγάλη μείωση των σχετικών αποθεμάτων.

Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τους Δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης, τον Δήμο Αλίμου, τους Δήμους Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και με την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Λαϊκού Νοσοκομείου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 20:35