Οι αποχωρήσεις των Μαυροκεφαλίδη, Μπαρτ και Χαραλαμπόπουλου από τον Ιωνικό έφεραν αναστάτωση στους φίλους της ομάδας της Νίκαιας. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός, επισημαίνοντας ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Βαγγέλης Τσάπας εγγυήθηκε για την οικονομική ασφάλεια της ΚΑΕ για εφέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε απόψε 8/1 ανάμεσα στον Βαγγέλη Τσάπα, την Επιτροπή Μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη Ιωνικό και αντιπροσωπεία των Rangers έπειτα από κάλεσμα του προέδρου της ΚΑΕ.

Τέθηκαν ΟΛΑ τα θέματα στο τραπέζι για όλες τις εξελίξεις, τις φημολογίες καθώς και για το μέλλον της ομάδας που τα τελευταία 24ωρα φαντάζει επισφαλές.

Ο κος Τσάπας δήλωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως, παρόλο που στο νέο Διοικητικό σχήμα δεν έχει τον πρώτο λόγο, είναι ο ίδιος εγγυητής για την οικονομική ασφάλεια της ΚΑΕ, καθώς και για την υλοποίηση του αγωνιστικού στόχου (τις δύο νίκες που θα οδηγήσουν στην παραμονή στην Α1 κατηγορία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξήγησε πως οι ραγδαίες εξελίξεις προέκυψαν για οικονομικούς λόγους σε μια χρονιά που όπως αποδεικνύεται, λόγω της αλλαγής έδρας, έχει επιφέρει τεράστιο οικονομικό άνοιγμα, το οποίο και έπρεπε να διαφυλαχτεί για το καλό του συλλόγου.

Ήταν κατηγορηματικός πως την επόμενη σεζόν με την επιστροφή στον Πλάτωνα, όπως έχει δεσμευτεί ο Δήμαρχος, θα συνεχίσει ο ίδιος να ηγείται, έχοντας ήδη επαφές με μεγάλους χορηγούς που θα συνδράμουν στο πλάνο.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τη θέση του προέδρου και ο Ερασιτέχνης Ιωνικός τα αναπαράγει για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Μάλιστα εντός των επόμενων ημερών θα προβεί και ο ίδιος σε δηλώσεις.

Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης δηλώνει, προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα αποτελεί τον θεματοφύλακα της ομάδας μας προασπίζοντας τις αξίες και τα συμφέροντά της. Στη συνάντηση θέσαμε τις διαφωνίες μας για τους λάθους χειρισμούς που έγιναν όλο αυτό το διάστημα και τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει. Παράλληλα όμως, και γνωρίζοντας από το καλοκαίρι πως πρόκειται για μια εξαιρετικά ιδιόρρυθμη χρονιά, καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ΟΜΑΔΑ και ΟΧΙ τα πρόσωπα για να φτάσουμε στις δύο νίκες που θα σημάνουν και την παραμονή στην Basket League.

Ωστόσο δηλώθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως στο “δίλημμα” της αξιοπρέπειάς μας απέναντι σε μία ομάδα ενάντια στα ιδανικά του συλλόγου και του κόσμου μας, ΔΕΝ θα μπούμε σε καμία διαπραγμάτευση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την επιστροφή στην ΕΣΚΑΝΑ.

Στο τέλος της χρονιάς λοιπόν, που θα σημάνει και την έναρξη των εργασιών στον Πλάτωνα, θα κάνουμε τον απολογισμό και τον καταμερισμό των ευθυνών!

Υ.Γ. Στους 14 μήνες που Διοικούμε τον Ερασιτέχνη δηλώνουμε «παρών» παντού και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όπως ΔΕΝ το έκανε ποτέ και κανείς μέχρι σήμερα.

Υ.Γ.2 Το αντίθετο της δράσης είναι η αδράνεια και τη στιγμή που εμείς ξοδεύουμε δεκάδες ώρες εβδομαδιαία στη δράση, για το καλό της ομάδας, απαξιώνουμε κάθε λογής «προφήτες» που βυθισμένοι στην αδράνειά τους αδυνατούν να κατανοήσουν το πόσο έχει μεγαλώσει ο σύλλογος. Τους αφήνουμε λοιπόν στη διαδικτυακή τους μιζέρια!

Υ.Γ.3 Γήπεδο στον Πλάτωνα ρε Ιωνικέ!

Με εκτίμηση

Α.Ο. Ιωνικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης