Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Βετούλα στον Ιωνικό Νικαίας. Η πειραιώτικη ΚΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χανιώτη τεχνικού μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ιωνικός Νικαίας Αffidea ανακοινώνει πως ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής γεννήθηκε στα Χανιά στις 9 Νοεμβρίου 1958 και έχει μία μακρά θητεία στους πάγκους. Βρίσκεται μάλιστα στην πρώτη δεκάδα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια (382) σε πάγκους της πρώτης κατηγορίας.

Ο κόουτς Καλαφατάκης, που πέρασε από την ομάδα μας και ως παίκτης, ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του από τους Αμπελόκηπους και ήταν ο ‘αρχιτέκτονας’ μιας ομάδας που ανέβηκε σε χρόνο-ρεκόρ έξι κατηγορίες για να βρεθεί στα “σαλόνια”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε η θητεία του στο Ηράκλειο από το 1995 μέχρι το 1998 πριν βρεθεί στην ΑΕΚ για ένα διάστημα τη σεζόν 1998/1999. Στην μακρόχρονη θητεία του, πέρασε, επίσης, από τους πάγκους Δάφνης, Απόλλωνα Πατρών, Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Πανιωνίου, Ηλυσιακού, Μακεδονικού, Πανελληνίου, ΑΕ Λάρισας, ΠΑΟΚ, Ολύμπιας Λάρισας, Αμαρουσίου, Ηρακλή, ΚΑΟΔ, Ίκαρου Καλλιθέας, Ρεθύμνου και Κεραυνού Στροβόλου.

Τελευταίος πάγκος στον οποίο έκατσε ο νέος μας προπονητής ήταν αυτός του Πανιωνίου τη σεζόν 2017/2018.

Κόουτς Καλαφατάκη, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης