Το κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την έδρα του Ήφαιστου Λήμνου, επισκέφτηκε τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν αναχωρήσει από το νησί, για να δει την προπόνηση της ομάδας.

Τον πρόεδρο της Ν.Δ που συνοδευόταν από κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος και από την Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Μπούμπουρας, ο αδελφός του Βασίλης και φυσικά ο πατέρας τους, Παντελής Μπούμπουρας, ο οποίος είχε και μια σύντομη συνομιλία μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την αξιοζήλευτη πορεία που έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ο σύλλογος μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση του, συνομίλησε με τους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Μανωλόπουλο και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και δύο ελεύθερες βολές, στην πρώτη εκ των οποίων ήταν εύστοχος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφήθηκε μάλιστα αρκετές φορές και με τους αθλητές που είναι στα εφηβικά τμήματα, ακόμη και με τη μασκότ της ομάδας και χαιρέτησε και όσα παιδιά αθλητών βρίσκονταν στο στάδιο.

Πριν αποχωρήσει, τα μέλη της ομάδας χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη, φανέλες της ομάδας και ένα σακίδιο, ως αναμνηστικά, με τον πρόεδρο της Ν.Δ να λέει ότι θα φοράει τις φανέλες όταν πηγαίνει για μπάσκετ.

 

 

Πηγή: grtimes.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης