Ο Φάρος ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του εν όψει της νέας σεζόν, έπειτα από εκείνη του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γόντικα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Basket League τη σεζόν 2016-17 ως παίκτης του πρωταθλητή και κυπελλούχου Παναθηναϊκού Superfoods. Ο 24χρονος φόργουορντ σέντερ έπαιξε την τελευταία αγωνιστική χρονιά στην Α2 με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Γόντικα:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πάουερ φόργουορντ-σέντερ, Κωνσταντίνο Γόντικα, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας και θα αγωνιστεί στη Λήμνο τη νέα σεζόν. Ο 24χρονος παίκτης ύψους 2.04, που την περσινή χρονιά έπαιξε στην Πάτρα για λογαριασμό του Απόλλωνα Πάτρας στην Α2 κατηγορία, είχε μ.ο 12.1 πόντους και 6.7 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ο Κωνσταντίνος Γόντικας φοίτησε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο New York University, ενώ έπαιξε με τους New York University Violets στην NCAA Division III. Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Την περσινή χρονιά (2017-2018), όπως προαναφέραμε, έπαιξε στον Απόλλωνα Πάτρας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης