Παρελθόν από τον πάγκο του ΓΣΛ Φάρου αποτελεί και τυπικά πλέον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, καθώς μετά από συνάντηση που είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός με τον οικογένεια Μπούμπουρα αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Ακολούθησε η δήλωση του έμπειρου τεχνικού: «Μετά τη σημερινή μου συνάντηση με την οικογένεια Μπούμπουρα, αποφασίσαμε από κοινού τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας την επόμενη χρονιά.
Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Λάρισα και ζώντας κάτω από περίεργες και δυσμενείς καταστάσεις έως να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μπούμπουρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την οικογένεια Μπούμπουρα, προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας ώστε να βγει αυτή η χρονιά και να κρατήσουμε το Φάρο στην κατηγορία. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους».
Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Σπύρος Μπούμπουρας, έκανε από την πλευρά του την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο για τη συνεργασία μας στο ΓΣΛ Φάρο. Αποφασίσαμε από κοινού να μην πορευρούμε μαζί την επόμενη σεζόν.
Ο κ. Σκουρτόπουλος είναι ο άνθρωπος ο οποίος κράτησε “ζωντανό” το Φάρο στη Λάρισα και χωρίς αυτόν η ομάδα δε θα βρισκόταν σήμερα στη Basket League. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα στην καριέρα του».

Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Θανάση Σκουρτόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης