Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το αυριανό παιχνίδι (30/12, 20:00) με τον Ερυθρό Αστέρα εστίασε ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις του ενόψει της μάχης με τους Σέρβους, τονίζοντας ότι «είναι σημαντικό να κάνουμε μία μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για το 2021», ενώ παράλληλα στάθηκε και στην αλλαγή προπονητή των «ερυθρόλευκων», με την επιστροφή του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προέρχεται από μία αλλαγή προπονητή και δύο σκληρά αποτελέσματα. Ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Είναι κομβικό παιχνίδι γι’ αυτούς. Γνωρίζουμε και τη φιλοσοφία της ομάδας και του κόουτς Ράντονιτς. Θέλει σίγουρα να διορθώσει πολλά και να βγάλει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια από τους παίκτες του. Για να μπορέσουμε να πάρουμε το “διπλό” σε μια δύσκολη έδρα θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί από αυτούς και να δείξουμε ότι είμαστε εκεί με αυτοπεποίθηση για 40 λεπτά.

»Σε κάθε αλλαγή προπονητή ο παίκτης θέλει να δείξει ότι αξίζει. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να παίξουν με μεγαλύτερη ενέργεια. Θα προσπαθήσουν να παίξουν πάρα πολύ δυνατά. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για το 2021. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς.

»Ο Λόιντ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και τα περισσότερα επιθετικά συστήματα ήταν πάνω του. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Από αυτό εξαρτάται το διπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι άνθρωποι του Ερυθρού ξέρουν καλύτερα για την επιλογή του Νοκό. Δεν μπορώ να τη σχολιάσω εγώ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για όλο το ρόστερ και δε μας αφορά ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Πρέπει να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση για να πάρουμε τη νίκη.

»Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ανθρωπότητα. Μακάρι το εμβόλιο να αλλάξει αυτή την πορεία και να δούμε χαμόγελα. Για την ομάδα ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη σεζόν. Κρατάμε κάποια στοιχεία αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τη σταθερότητα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης