Τις συζητήσεις της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης με την πλευρά του Ρικ Πιτίνο, αλλά και με άλλους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των ανδρών, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος με δηλώσεις του στο Sport24.gr.

«Επαφές έχουμε κάνει πολλές, όχι μόνο με εκείνον, αλλά και με άλλους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να πω ή να σχολιάσω όμως κάτι επ’ αυτού. Δεν επιτρέπεται δηλαδή να κάνω κάτι τέτοιο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, ο οποίος εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπάρξει δια ζώσης επαφή με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν το επιθυμεί κι ο ίδιος, εγώ από μέρους μου είμαι ανοιχτός. Σκέψεις πάντως υπάρχουν πολλές για την εθνική ανδρών. Αυτή τη στιγμή προπονητής είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και με αυτόν θα βαδίσουμε στα παράθυρα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εθνική ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά, ο κ. Βασιλακόπουλος ξεκαθάρισε πως «είμαστε σε επικοινωνία και επαφή με όλους τους παίκτες, εδώ και αρκετό καιρό.

Τόσο με τον Γιάννη, όσο και με άλλα παιδιά, όπως ο Κώστας Κουφός, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και ο Ζακ Όγκαστ. Με όλους. Δεν έχει να κάνει μόνο με έναν, μιλάμε με όλα τα παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης