Ο MVP της Euroleague και του Final Four, Νάντο Ντε Κολό, υπέγραψε την τριετή επέκταση της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι ετήσιες απολαβές του φέρονται να ξεπερνούν τα 4.000.000 ευρώ!

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Γάλλου άσου μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τους Μοσχοβίτες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου. Γύρισα στην Ευρώπη για να παίζω, να δράττομαι των ευκαιριών που μου δίνονται και να έχω διαρκώς περισσότερες ευθύνες. Αυτό έκανα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Φέτος είχαμε εξαιρετική σεζόν, κι αυτό είναι που θέλω: να παίζω για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και να είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο έμεινα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης επεσήμανε πως «μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον Νάντο. Μπήκε κατευθείαν στον… ρόλο του, αυτόν που του υποδείξαμε όλοι οι προπονητές. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας που είχαμε όλοι μαζί. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Εύχομαι να είναι υγιής και να έχει ό,τι επιθυμεί και ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Συζητήσαμε για το γεγονός και συμφωνήσαμε σε αυτό που έγραφαν τα μπλουζάκια μας μετά την κατάκτηση της Euroleague (δλδ «θέλουμε κι άλλα»). Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης