Να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν κάλεσε τον Κόμπι Μπράιαντ ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και άλλοτε σταρ των Φοίνιξ Σανς ανέφερε:

«Ελπίζω ο Κόμπι να αποσυρθεί. Δεν θέλω να τον δω άλλο. Κι εγώ θεωρώ πως έπαιξα δύο χρόνια παραπάνω από ό, τι έπρεπε. Δεν μου αρέσει να βλέπω παίκτες όπως ο Πάτρικ Γιούιν να ταλαιπωρούνται στα παρκέ σε μεγάλη ηλικία. Ούτε μου άρεσε που ο Μάικλ Τζόρνταν επέστρεψε με τους Γουίζαρντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Προφανώς ο Κόμπι δεν θα αφήσει ένα συμβόλαιο 30 εκατ. δολαρίων. Θα πρέπει η τελευταία του σεζόν να είναι σαν μια αποχαιρετιστήρια τουρνέ. Να παίζει 20-25 λεπτά σε κάθε ματς. Ούτως ή άλλως οι Λέικερς δεν νομίζω να μπουν στα play offs. Θα μπορούσε να παίξει και παραπάνω, αλλά οι καλές του μέρες έχουν περάσει. Ακούω κάποιους να λένε πως ο Κόμπι θα αναρρώσει, θα είναι γερός και δυνατός. Οι γέροι δεν αναρρώνουν όμως, πεθαίνουν! Ο χρόνος είναι αδάμαστος. Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνεις σε φοβερή φόρμα, αλλά εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις… τον αέρα. Κι ο αέρας δεν ανταποδίδει τα χτυπήματα».

Διαβάστε επίσης:
Αποχωρεί από τα παρκέ ο Κόμπι Μπράιαντ; Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 21:14

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης